kommune

Energioptimering af bygninger for kommuner

Har du brug for professionel hjælp fra en autoriseret elektriker til energioptimering af bygninger i din kommune, så stiller vi hos EL-PETER gerne vores ekspertise og erfaring til din rådighed. Vi har afdelinger i henholdsvis Helsingør og Hørsholm, hvilket betyder, at vi varetager opgaver for kommuner i hele Nordsjælland.

Vi servicerer kommuner med el-arbejde og energioptimering af offentlige institutioner og bygninger. Her tilbyder vi for eksempel en rammeaftale, hvor vi sikrer løbende servicering af el og belysning, data, el ved ombygninger og så videre.

Hvad dækker vores opgaver for kommuner over?

Det klarer vi inden for el for vores kommunale kunder:

  • Indendørs belysning
  • El og data (internetforbindelse mv.)
  • Fornyelser af elinstallationer
  • Energioptimering
  • Energirådgivning
  • Servicearbejde / spjældopgaver
  • Rammeaftaler
     

Vi har stor erfaring med energioptimering af bygninger

Vi har stor erfaring med energioptimering af bygninger. Vi foretager målinger og leverer løsninger, der sikrer den helt rigtige lysmængde. Med gode, kreative LED-løsninger sikrer vi endvidere æstetik og lavt energiforbrug i eller på:

Kontakt os og hør mere 

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din kommune i forbindelse med energioptimering af bygninger, eller ønsker du at få beregnet en skræddersyet pris på lige netop din opgave? Så kontakt os endelig. Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi også står til rådighed med kompetent rådgivning og vejledning.

Vi varetager opgaver for kommuner i hele Nordsjælland.

Private

Erhverv
Bolig­foreninger

Kommune

Entreprise

Gode Råd

Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at
høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder