Entreprise

El-entreprise for private og erhverv

Har du brug for at få udført dit el-arbejde i en entreprise, for eksempel i forbindelse med nybyggeri, og leder du derfor efter et el-firma, der kan tilbyde dig en el-entreprise? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos EL-PETER kan vi blandt andet tilbyde en el-entreprise i forbindelse med nybyggeri af både private boliger og for erhverv. Vi har to afdelinger i Nordsjælland i henholdsvis Helsingør og Hørsholm, hvilket betyder, at vi varetager opgaver i hele Nordsjælland.

Vi har stor erfaring inden for el-entreprise og projektledelse

Vi har stor erfaring inden for el-entreprise og den medfølgende projektledelse, og vi sætter en stor ære i at sikre god udførelse og et godt samarbejde med de andre faggrupper, der typisk vil være involveret i processen. Vi samarbejder både direkte med kunder og med hovedentreprenører.

Når entreprisen er afleveret, leverer vi den nødvendige dokumentation, ligesom vi yder den efterfølgende service. På den måde kan vi sikre en tilfredsstillende drift og vedligeholdelse, også efter vi har udført din el-entreprise.

 

Hvem varetager vi entrepriser for?

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris

Har du brug for at få udført en el-entreprise ved nyt hus eller et erhvervsbyggeri? Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer og services? Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop din entreprise? Så er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser, uanset om vi skal varetage el-arbejdet i forbindelse med din kommende bolig eller dine kommende virksomhedslokaler.

Private

Erhverv
Bolig­foreninger

Kommune

Entreprise

Gode Råd

Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at
høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder