Gode råd

Vil du spare penge og skåne miljøet?

Lad os hjælpe dig til at spare på strømmen. Der er penge at spare ved blot små justeringer i dine elektriske opsætninger og daglige rutiner – og så skåner du miljøet. Det er godt for alle parter.

Rådgivning om at spare på strømmen indgår som en naturlig del af vores service, når vi laver en opgave for dig. Har du brug for en komplet gennemgang af dine elektriske installationer og input til, hvordan du kan spare penge, så kontakt os på telefon 45 76 18 48.

Vi har nedenfor samlet en række gode råd:

Køb hårde hvidevarer og elpærer med energi- og miljømærkning

I EU klassificeres hårde hvidevarer og elpærer i forhold til deres energiforbrug. Gå efter apparater med A-mærkning. Ved at købe udstyr, der har en god klassificering, er du med til at spare på strømmen og opnår både en miljømæssig og økonomisk gevinst.

Skalaen går fra A til G og er et udtryk for, hvor energieffektivt et apparat er. A er det bedste. På køleskabe og frysere er skalaen gradueret med A, A+ og A++, hvor A++ er den mest energieffektive.

Der findes desuden en amerikansk mærkeordning, som er en frivillig mærkning af IT og kontorudstyr. Har det Energy Star logoet, betyder det, at det pågældende produkt har et lavt elforbrug både i drift og standby. Alt udstyr skal gå på standby, når det har været inaktivt i en periode.

Undgå apparater på standby

Du kan spare meget ved helt at slukke for dine apparater i stedet for at have dem på standby. Cirka 10-15% af en husstands elforbrug går til apparater på standby. Hvis stikkontakten er svært tilgængelig, kan du få en afbryder på forlængerledningen eller få opsat en trådløs afbryder. Lad os hjælpe dig.

 

Intelligent energiforbrug

Gør dit hjem intelligent og spar en masse i strøm. Systemet gør, at du kan styre din bolig og kun bruge strøm, når der er behov for det, ligesom du kan styre efter vejret. Du slipper dermed for unødig opvarmning og brug af strøm.

Private

Erhverv
Bolig­foreninger

Kommune

Entreprise

Gode Råd

Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at
høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder