Elbil Ladestande

Ladestander til elbil – levering og tilslutning

Vi sikrer dig en køreklar bil hver morgen

Skal du have opsat en ladestander til elbil? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos EL-PETER leverer, monterer og tilslutter vi ladestandere for private og erhverv i bl.a. Helsingør, Hørsholm og andre steder i Nordsjælland.

Vi udfører autoriseret el-arbejde, og vi lægger vægt på at give en god og personlig service, hvor en aftale er en aftale. Vi garanterer fuld tilfredshed, og dermed kan du se frem til en køreklar bil hver eneste morgen.

Undgå køer ved ladestationer og ladepunkter

Der kommer flere og flere elbiler og hybridbiler på vejene, og de fleste vælger at få en ladeboks i hjemmet. Dermed undgår man køer ved ladestationer og andre offentligt tilgængelige ladepunkter.
Dertil kommer, at det er nemmere at oplade bilen om natten. Samtidig kan man altid sikre sig, at der er nok strøm på bilen til den næste køretur.

Vi har store kompetencer inden for tilslutning og vedligeholdelse af ladestandere i private hjem og virksomheder. Vi tilbyder både levering og montering af ladestander til elbil, men vi tilslutter også gerne ladestanderen, hvis du allerede har købt den.

Vi er medlem af TEKNIQs Garantiordning, og det er en ekstra sikkerhed for dig.

Få et tilbud på montering af ladestander til elbil

Kontakt os gerne for at høre mere om vores produkter og ydelser. Vi tager gerne en snak om de forskellige muligheder, og vi giver gerne råd og vejledning.

Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering, montering og tilslutning af ladestander til elbil.

Private

Erhverv
Bolig­foreninger

Kommune

Entreprise

Gode Råd

Vi er medlem af

Hvad kan vi hjælpe med?

Vores medarbejdere, svende og lærlinge er parat til at
høre om, og udføre dit næste projekt

Det siger vores kunder